05
sept.
08

8 gâze

Fiind „provocată” de Gabi printr-un post „leapşa” , acum veţi afla opt „ciudăţenii” legate de persoana mea 🙂 .

1. De când sunt mică, mă pasionează… vrăbiuţele 😀 . Îmi place să stau, să le privesc cum se ceartă între ele, cum ţopăie, cum ciugulesc seminţele aruncate de către băbuţele care frecventează atât de des parcurile.
Mi se par pur şi simplu adorabile! (vrăbiile, nu băbuţele)

2. Sunt înnebunită după muzică. Atât de mult încât se-ntâmplă uneori noaptea să adorm cu căştile-n urechi. Când mă plimb de una singură pe stradă, port căştile, ca să-mi distragă atenţia de la zgomotul lumii care mă-nconjoară, şi mi se mai întâmplă să fredonez melodia pe care-o ascult. Toate ar fi bune şi frumoase dacă nu şi-ar mai întoarce capu’ după mine câte-un trecător mirat. 😀

3. Îmi plac mult bijou-urile, briz-brizurile. Am o colecţie relativ impresionantă de lănţişoare, cercei, inele şi alte cele. Nu există excursie din care să nu mă-ntorc fie şi cu o brăţărică lucrată manual. Am pentru fiecare ţinută câte-o pereche potrivită de cercei şi un lănţişor cu care să se asorteze.

4. O altă pasiune de-a mea sunt parfumurile. Am o colecţie de vreo 10 parfumuri, nu foarte scumpe, ce-i drept, că nu toată lumea-şi permite să cumpere în fiecare zi câte-un Chanel .

5. Am o colecţie impresionantă de pixuri. Penarul meu e mereu arhiplin, în pofida faptului că dacă mă pun să scriu, folosesc un singur pix 😀 .

6. Atunci când sunt cu adevărat tristă, ascult melodii care să mă deprime şi mai mult . Pur şi simplu vreau să bocesc şi să mă descarc de probleme şi doar muzica poate avea efectul ăsta asupra mea.

7. Nu mi-e frică de stomatolog 😀 . Aveam într-o vreme fobie, dar anul ăsta i-am făcut atâtea vizite încât m-am acomodat cu ideea. Ba chiar îmi place să merg la stomatolog.

8. Engleza e una din pasiunile mele şi pot spune că mă descurc chiar bine în acest domeniu. ( da da, lauda de sine nu miroase a bine. so what? de ce să mă ascund după vişin ? ) Mă oftic teribil atunci când o persoană care pretinde că ştie engleză face nişte greşeli demne de un copchil de clasa a doua. Îl apostrofez imediat.

Now that my work here is done, predau ştafeta următorilor bloggeri : Jewels , Pollux (că şi aşa n-a mai scris de multă vreme) şi Waltzu’ .


8 Răspunsuri to “8 gâze”


  1. 1 lupul
    septembrie 6, 2008 la 1:02 pm

    Punctul 7: Eşti masochistă, oricum asta nu e gâză 😛

  2. 2 Carolina
    septembrie 6, 2008 la 1:04 pm

    Da’ nu doareeee, e chiar plăcut la stomatolooog

  3. 3 lupul
    septembrie 6, 2008 la 9:30 pm

    Încerci să-mi confirmi părerea? 😛

  4. 4 Carolina
    septembrie 6, 2008 la 9:35 pm

    😛 Nu. Încerc să nu te conving că nu e nimic rău în a merge la stomatolog. Că nu doare deloc, că e chiar plăcut, dacă ai de a face cu unul tânăr, frumuşel şi..aaah..dar hai că deviez de la subiect 😀

  5. septembrie 6, 2008 la 9:43 pm

    Sisule,pai si mie imi place la stomatolog, asta daca te incalzeste cu..ceva 😀

  6. 6 Carolina
    septembrie 6, 2008 la 9:48 pm

    Goanga! Iote goanga! 😀
    Şi…cum e stomatologu’? 😛

  7. 7 Manu`
    septembrie 8, 2008 la 3:24 pm

    8 gaze?
    1. Iti plac vrabiile, aia`i scary
    2. De cand e ciudat sa asculti muzica pe strada? mereu adorm cu castile`n urechi, ce`ai vrea, sa`l aud pe diaconescu in subconstient transmitandu`mi mesaje subliminale care sa ma faca sclavul lui? o.O
    3. Esti fata, da` cred ca numai tu esti in stare sa crezi ca asta e un lucru ciudat
    4. Analog
    5. Penarul tau A FOST arhiplin, pana sa fiu eu colegul tau de banca.
    6. Abia asta e a doua ta gaza
    7. Stomatologul tau e bunoc [deci devii usor sado-maso], incearca sa te intalnesti cu zombie`ul de Chis
    8. Eu nu fac greseli de copil de clasa a doua, de ce naiba ma apostrofezi? =((


Lasă un comentariu


Calendar

septembrie 2008
L M M J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 2.805 hits